Text Box: Aan onze zomergasten
Hartelijk welkom op onze mini-camping in de zuidwesthoek van Brabant. De mini-camping (geen boerderij) is gelegen in Huijbergen tegen de Brabantse wal. Wij zijn aangesloten bij de SVR en hanteren de SVR tarieven.

Text Box: Direct naast de mini-camping ligt het natuurreservaat ‘Kortenhoeff’ (geiten en paarden, ±100 ha) en de ‘Staartsche Heide’ (±200 ha). Deze 2 natuurgebieden vormen samen met o.a. de Kalmthoutse Heide (met ±1000 ha één van de grootste natuurreservaten van België) en gedeelten die bezit zijn van particuliere boseigenaren en Staatsbosbeheer, het grensoverschrijdend natuurpark ‘De Zoom-Kalmthoutse Heide’ (±4000 ha). Het grenspark is voorzien van diverse ruiterpaden en wandel- en fietsroutes met o.a. de Grensparkroute (32 km) die langs het gehele gebied loopt en de Heideroute (57 of 39 km) die de oudste toeristische fietsroute is van de provincie Antwerpen.
Een aantal toeristische fietsroutes liggen beschikbaar op de mini-camping. Andere zijn te verkrijgen op het VVV-kantoor in Hoogerheide.